DESPRE NOI

Compania Geartech are ca obiect principal de activitate repararea cutiei de viteze automate și manuale, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

30 DE ANI DE EXPERIENTA

Prezenta pe piata romaneasca de mai bine de 30 de ani, service-ul nostru are ca obiect principal de activitate repararea cutiilor de viteze automate si manuale.
Pasiunea noastra pentru cutiile de viteze nu ne impiedica insa sa oferim si alte servicii, atat de reparatii cat si de intretinere a autovehiculelor: directie, frane, distributie, diagnoza auto, incarcare instalatie de climatizare, schimb consumabile (filtre, bucse, curele etc), toate lucrarile fiind executate la cele mai inalte standarde de calitate.

Service-ul nostru, autorizat de Registrul Auto Roman, dispune de o echipa de mecanici atestati, pregatiti sa va ofere servicii de reparatii si intretinere pentru o gama foarte variata de autovehicule.
In prezent colaboram cu companii importante atat din tara cat si din strainatate. Ne dorim sa avem, ca parteneri, profesionisti pentru care calitatea si promptitudinea serviciilor oferite sa constituie principalul atu in alegerea partenerului de drum lung.

Pentru a ne adapta serviciile la nevoile de calitate ale partenerilor nostri, am selectat cu atentie cei mai buni furnizori din domeniu, care, in decursul timpului, au confirmat ca alegerea lor a fost cea mai buna.
Oferind toate aceste servicii de calitate de peste 30 de ani, compania noastra distribuie acum la nivel national si international.

CONTACTATI-NE