SERVICII

Serviciile noastre sunt menite sa acopere toate nevoile autoturismului dvs, de la reparatii ample ale cutiei de viteze sau ale convertizorului de cuplu, la mentenanta si intretinere.

SERVICE AUTO

Pentru un service auto, promptitudinea si calitatea serviciilor
oferite clientilor sunt esentiale. Pentru noi, nu sunt altceva decat rezultatele dedicarii si profesionalismului nostru.
Echipa noastra de profesionisti cu experienta va sta alaturi in identificarea solutiilor potrivite pentru autoturismul dvs.

reparatii-cutii-de-viteze-service-auto

REPARATII CUTII DE VITEZE

Defectiunile de transmisie a autoturismului dvs, fie ea automata sau manuala, isi gasesc rezolvarea la service-ul nostru. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie.

CITESTE MAI DEPARTE
reparatii-convertizoare-de-cuplu-service-auto

REPARATII CONVERTIZOARE

Repararea convertizorului de cuplu este un proces complex pe care specialistii nostri il cunosc la perfectie. Reparatiile noastre sunt executate la cel mai inalt nivel de calitate.

CITESTE MAI DEPARTE
schimb-ulei-si-flitre-service-auto

SCHIMB ULEI SI FLITRE

Autoturismul dvs are nevoie de servicii de mentenanta periodic. Service auto Geartech este alaturi de dvs. oferindu-va servicii si consumabile de calitate.

CITESTE MAI DEPARTE
reparatie-distributie-service-auto

REPARATII DISTRIBUTIE

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta cu repararea si inlocuirea sistemul de distributie al autoturismului dvs cu promptitudine si piese de calitate.

CITESTE MAI DEPARTE
reparatii-ambreiaj-reparatie-distributie-service-auto

REPARATII AMBREIAJ

Indiferent de tipul ambreiajului autoturismului dvs, echipa noastra dispune de pregatirea si de echipamentele necesare reparatiei acestuia.

CITESTE MAI DEPARTE
diagnoza-auto-reparatie-distributie-service-auto

DIAGNOZA AUTO

Realizam diagnoze computerizate pentru orice tip de autoturism. Identificam cu precizie sursa erorilor comunicate de calculatorul de bord si venim cu solutii rapide pentru autoturismul dvs.

CITESTE MAI DEPARTE
incarcare-climaauto-reparatie-distributie-service-auto

INCARCARE CLIMA AUTO

Echipa noastra de profesionisti se ocupa cu incarcarea cu freon a sistemului de aer conditionat al autoturismului si identificarea cauzelor si solutiilor pentru posibilele scurgeri ale acestuia.

CITESTE MAI DEPARTE

SERVICE AUTO GEARTECH
PARTENERII NOSTRII

Profesionalismul si calitatea ne definesc.
Colaboram doar cu parteneri autorizati, cunoscuti atat in Romania, cat si pe plan international, pentru calitatea si promptitudinea serviciilor.