REPARATII CONVERTIZOARE DE CUPLU

Defectiunile convertizorului de cuplu necesita reparatii complexe, executate de specialisti, iar echipa noastra va este alaturi cu cele mai bune solutii.

REPARATIA SI RECONDITIONAREA

CONVERTIZOEULUI DE CUPLU

Preocuparea constanta pentru depistarea si solutionarea diverselor probleme de transmisie s-a transpus in dorinta noastra de a repara o gama cat mai completa de componente ale cutiei de viteze. Astfel a aparut, acum douazeci de ani, segmentul de reparare si reconditionare a convertizoarelor de cuplu, pompe de ulei si HUB.

Cum functioneaza convertizorul de cuplu?

La vehiculele prevazute cu o cutie de viteze automata conventionala, cu hidro-ambreiaj, motorul de transmisie se decupleaza automat la momentul stationarii. Convertizorul reprezinta dispozitivul de cuplare pentru motorul cu transmisie automata.Cu alte cuvinte, convertizorul poate fi considerat ambreiajul transmisiei automate.

Cum se poate repara convertizorul de cuplu?

De cele mai multe ori, problemele la convertizorul de cuplu sunt cauzate de uzura rulmentilor, blocarea statorului, ruperea la momentul pornirii, pierderi de ulei ca urmare a uzurii convertizorului, si asa mai departe. Procesul de reparare a convertizorului este complex si implica executarea de lucruri precise, cum ar fi indreptarea suprafetei de frecare, deschiderea sau inchiderea convertizorului, si altele.

Pentru reparatii de convertizoare de cuplu de calitate, service-ul nostru a investit in echipamente specializate pentru fiecare element al convertizorului, iar echipa noastra de specialisti cu experienta garanteaza ca serviciile noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde.