REPARATII CUTII DE VITEZE

Dupa 30 de ani de experienta, cutiile de viteze nu mai au secrete pentru noi, iar rezolvarea problemelor de transmisie este specializarea noastra.

REPARATII CUTII DE VITEZE AUTOMATE SI MANUALE

30 DE ANI DE EXPERIENTA

Repararea cutiilor de viteze este un proces complex care nu poate fi realizat decat de profesionisti. Repararea cutiilor de viteze automate si manuale este specializarea noastra, serviciile noastre adresandu-se tuturor marcilor de vehicule de pasageri si utilitare.

Cum se repara cutia de viteze?

Repararea cutiei de viteze implica mai multe etape, iar prima etapa consta in demontarea acesteia din vehicul. Aceasta operatiune este executata de doi membri ai echipei noastre, care sunt asistati de un tehnician. Tehnicianul analizeaza initial cutia de viteze in timp ce componentele sunt separate de utilizator, urmand sa isi continue diagnosticul ulterior.
Pasul urmator este dat de curatarea carcasei cutiei, utilizand echipamente dedicate acestei operatiuni.
La pasul al treila se realizeaza reparatia convertizorului de cuplu, care este apoi sablat.
In pasul al patrulea, piesele sunt diagnosticate, iar cele uzate sunt inlocuite cu piese noi, originale.
Penultimul pas include montarea cutiei de viteze, testul rutier si diagnoza prin care se sterg codurile de eroare care existau inainte de repararea cutiei de viteze.

Ultimul pas consta in reprogramarea pe drum, in concordanta cu solicitarile producatorului, precum si un test pe drum normal.
Procesele de demontare, reasamblare si reparare a cutiei de viteze sunt realizate in intregime in atelierul nostru, care este dotat numai cu echipamente specializate ce ne permit obtinerea de lucrari de calitate. Tot procesul este supravegheat si lucrarile executate sunt verificate de catre seful de atelier.

Toate piesele de schimb pe care le folosim au garantie de pana la 2 ani, depinzand de modelul vehiculului. De asemenea, oferta noastra include si schimbarea standard a pieselor auto, indiferent de marca.

CONTACTATI-NE